922955_1014405215264714_7938013914049439042_n (1)

Acest grup iniţiat pe o rețea de socializare în scurt timp a ajuns la un număr mare de membri. Toţi ei sunt voluntari doritori să acorde ajutor caselor de copii şi internatelor, ospiciilor de animale sau azilurilor de bătrâni.

Principiul e simplu: fiecare locuitor care găseşte sau pierde un animal cere ajutor de la oamenii cu suflet bun şi minunea face ca de cele mai multe ori să se găsească sau un proprietar nou, sau cel vechi.

Mai mult, faptele bune deseori trec nu doar limita Chișinăului, dar şi a întregii ţări, deoarece publicările au început să apară şi din alte părţi, oamenii bazându-se pe faptul că poporul moldav se găseşte peste tot.

De regulă, voluntarii contribuie cu aportul lor nu doar în a găsi stăpânii animalelor, dar şi colectează fonduri sau orice alte bunuri pentru a le distribui celor care au nevoie de ajutor. Administratorii recent au dus mâncare la azilul din Anenii Noi garantând existenţa animalelor pentru următorul timp şi promit alte acţiuni de binefacere pentru cei care nu cuvântă.

Astfel de oameni sunt indispensabili în societate, în special în această perioadă a anului, când gerul de afară şi minusul din termometre ajunge până la măduva oaselor în doar cinci minute de stat afară. Echipa orasulmeu.md îndeamnă fiecare om să fie receptiv şi voluntar în prima clipă în care apare necesitatea.

Pentru cei interesaţi accesaţi următorul link şi participaţi intens în activitatea grupului Voluntarilor din Chişinău.

Comentarii

comentează

Written by Olea Zlatovcena

Olea Zlatovcena

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.