«Pe timpuri interpretam punk în diverse colective și ne distram împreună. Apoi, am decis să adăugam în piesele noastre metal de tipul celui oldschool. Scopul era să vedem ce va ieși dintr-o astfel de încercare. Ne-a plăcut, iar astfel a apărut formația noastră.

Denumirea formației a fost propusă de vocalistul nostru. Aceasta ne caracterizează și în același timp este în cheia colectivelor vechi care ne-au inspirat. Semnificația este clară din denumire – răscoala noastră nu vine împotriva puterii, ci împotriva liniștii, slăbiciunilor; împotriva inerției și fricii de a fi onest cu tine însuți.

Ne inspiră punk-rock-ul și metalul vechi, forța punk-metal. Temele pieselor noastre sunt deobicei furia și emoțiile negative ce sunt stârnite de ceea ce ne enerveaza. Repetițiile decurg în mod obișnuit : discutăm idei, compunem și venim cu propuneri. Ne place însuși procesul și posibilitatea de a ne exprima. Noi suntem noi, și nu ne face plăcere să ne caracterizăm sau să căutăm în noi ceva special.

Festivalul POT Music ne-a oferit posibilitatea de a cânta pentru prietenii noștri și pentru cei cărora le-ar face plăcere să ne asculte. Le suntem recunoscători pentru șansa oferită. Ce ține de fani sau de sfaturile pentru ei, nu le vom oferi, deoarece nu ne cunoaștem fanii și nu înțelegem bine ce facem.»

Interviu : Zlatovcena Olga
PC : Silvica Lungu

Comentarii

comentează

Written by Olea Zlatovcena

Olea Zlatovcena

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.