Parcul Meu, proiect inițiat de Ongan Tekstil, a deschis ieri, 30 septembrie, Aleea Colorată din parcul Valea Trandafirilor. Trecătorii și-au încetinit pasul și s-au bucurat de marea surpriză a serii – aprinderea luminilor multicolore pe aleea centrală. Atmosfera a fost incinsă de  Megapolis Band, iar publicul a cântat în unison hituri retro.

„Primele acțiuni pe care le-am realizat aici au fost cele de salubrizare, după ninsorile din aprilie. Am avut atunci alături de noi câteva zeci de persoane- voluntari, locuitori ai sectorului Botanica. Astăzi este un alt eveniment – unul de lansare a Aleii Colorate, locul care ne propunem să fie rapid îndrăgit de părinți și copii, în special în zilele de weekend. Ne propunem să repetăm aceste momente de magie de pe aleea centrală a parcului Valea Trandafirilor”, spune Otilia Cotruță, coordonatorul proiectului Parcul Meu.

DSC_4493_1506852141491

Evenimentul va continua și astăzi, 1 octombrie. Începând cu 14.00 organizatorii vor crea o Lume Colorată a Copiilor cu mimi, clovni, baloane, face-painting și teatru de păpuși. Seara va culmina cu dansuri sub lună, iar toți doritorii de a se mișca pe ritimurile muzicale vom fi îndrumați de dansatori profesioniști.

Evenimentul de lansare a „Aleii Colorate” este o primă etapă din cadrul proiectului Parcul Meu, inițiat de compania Ongan Tekstil. Printre inițiativele anunțate în cadrul proiectului se numără modernizarea aleii centrale, reabilitarea izvoarelor din parc, modernizarea terenului de sport, construcția unui perete de susținere împotriva alunecărilor de teren și renovarea Podului Îndrăgostiților.

sursa: zugo.md

Comentarii

comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.