Halloween-ul este o sărbătoare de origine celtică, preluată de la irlandezi și americani, care astăzi se sărbătorește în multe dintre popoarele din lumea occidentală. Specific aceste sărbători este dovleacul sculptat, deghizarea și costumarea în diverse personaje înfricoșătoare și farsele.

Orașulmeu.md a selectat o listă de 5 evenimente cu un program special de Halloween, unde buna dispoziție și atmosfera de neuitat sunt garantate:

Petrecerea de Halloween la Shopping MallDova

După un weekend prelungit, în care încap cele mai fioroase și mai distractive activități, luni începi săptămâna cu o petrecere deosebită! Marea Petrecere de Halloween la Shopping MallDova va avea loc pe 31 octombrie, începând cu orele 18. Fii gata pentru dansuri cu „Black N White”, experimente magice cu „Laboratorul X”, trucuri și iluzii cu magicianul Vladimir Gavriliuc, dar și multe concursuri cu premii de la Shopping MallDova și partenerii săi: „Coca-Cola”, „Madagascar”, „Orange”, „Rock&Roll Bowling”, „STAR Kebab” și editura „PRUT”.
De Halloween toate drumurile duc la Shopping MallDova!

HighWay to HELL

Pe data de 30 octombrie,ajunul sărbătorii de Halloween,echipa VanRoads vă invită să petreceți o seară într-o atmosferă înfricoșătoare.
Evenimentul „HighWay to HELL” va avea loc la THE ALBION TERRITORY, începând cu ora 19:00.Pe scenă vor evolua trupe autohtone ca: Red IceCream, Ferrum, Palm Avenue. Preț intrare: 60 lei.

14716070_676664105816680_1676681949443328881_n

Halloween Party la Hotel Codru

În ajunul celei mai înfricoșătoare nopți a anului, Hotelul Codru va convoca cei mai celebri demoni și personaje malefice ale lumii, pentru a vă răsfăța prin cele șapte păcate capitale. Ia-ți prietenii și vino pe 29 octombrie la orele 20:00 la Hotelul Codru pentru a spulbera toate barierele dintre realitate și misticism.

14516436_1134606476576063_3150971638839520895_n

Halloween Costume Party la Smokehouse

Smokehouse te invită să petreci seara de 29 octombrie într-o atmosferă de neuitat. Aici te așteaptă băuturi gratuite dacă ești costumat, premii pentru cel mai original costum și cel mai amuzant costum și multe alte activități distractive. Prețul este de 100 de lei, iar dacă ești costumat – ai parte de o reducere de 50%.

PsychoHalloween. Party hard la Art Labyrinth

Halloweenul la Art Labyrinth se promite a fi straniu, deosebit și psihodelic. Seara începe duminică, 30 octombrie cu Crossworlds din Kiev, iar mai târziu atmosfera va fi încinsă de DJ Chase Winters din SUA. Aici te așteaptă mâncare tematică, face painting, muzică bună, atmosferă creepy, weird și deosebit de înfricoșătoare. Intrarea costă 40 lei și se face doar prin DressCode. Nu e neapărat să fii strașnic, important să fii altcineva decât ești.

Cursa Costumată HELLRUN

Sâmbătă, începând cu orele 18:00 la Grădina Botanică se va organiza unica cursă oficială nosturnă ce vizează Ziua tuturor sfinților – HellRun. Orice sportiv, fie el amator sau profesionist, precum și părinții și copii au posibilitatea să participe la această cursă de 4 km. Grădina Botanică vă așteaptă pe toți! 

Hell of a Halloween la 513

513 vă așteaptă cu drag pe toți pe 29 octombrie începând cu orele 21:00 pentru o seară de neuitat. Nu uitați să veniți deghizați pentru a crea o atmosferă autentică de Halloween și pentru a vă distra la maxim.

Comentarii

comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.