O conductă termică de la CET-2 s-a spart. Mai multe sectoare riscă să rămână fără căldură, iar specialiştii SA Termoelectrica încă n-au localizat spărtura, informează deschide.md

Potrivit șefei Serviciului de comunicare și relații cu publicul al întreprinderii, Elena Junghina, cauza accidentului este vechimea conductei. În lucrările de remediere sunt implicate şase echipe mobile de intervenție specială.


„Traseul a fost secționat, iar acum se pompează apa care a curs. Până nu vom localiza care este porțiunea de ruptură a conductei, nu putem spune care va fi perimetrul locuințelor în deconectare. Totuși, ținând cont de cele văzute la fața locului, specialiștii ne promit ca până diseară situaţia va fi remediată și nu vom admite deconectarea consumatorilor pe o perioadă lungă de timp”
, a declarat Elena Junghina.

Pe rețelele sociale au apărut mai multe imagini din care se vede că strada Vadă lui Vodă a fost inundată cu apă clocotită, de culoare verzuie. Zona a fost acoperită cu aburi. Internauții susţin că în perimetru se circulă cu dificultate.

info și foto: deschide.md

 

Comentarii

comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.