Întrucât în acest an nu va fi organizat concertul de Revelion în Piaţa Marii Adunări Naţionale, programul mijloacelor de transport în comun va fi unul normal. Pe străzile Capitalei vor circula însă mai multe taximetre. După cum se întâmplă adesea, serviciile taximetriştilor vor fi însă mai scumpe.

Un administrator de companie de taximetrie spune că va scoate pe linie mai multe autoturisme. „Numărul apelurilor creşte semnificativ. În anii precedenţi, oamenii luau taxiurile de pe marginea drumului. Acum, cei mai mulţi clienţi preferă să cheme taxiul la telefon.”

Autobuzele şi troleibuzele vor circula în regim normal, până la ora 22 şi 30 de minute.

„Vor fi oamnei de serviciu la Regie Transport Electric şi dacă vor fi mulţi pasageri pe străzi, graficul de lucru pe liniile de bază va putea fi prelungit”, a spus Lilian Copaci, şeful Direcţiei management în transport.

În data de 1 ianuarie 2016, pe străzile Capitalei vor circula mai puţine troleibuze. Numărul acestora va fi redus de la 300 la 180. Acelaşi program va fi respectat şi de Crăciunul pe stil vechi. Numărul autobuzelor va rămâne însă neschimbat. Cât despre microbuze, este la discreţia administratorilor să decidă asupra suplimentării acestora.

 

 

sursa: publika.md

Comentarii

comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.