Ești în clasa IX-XII? Perfect, poți aplica la cursurile organizate de către ”Academia Ideilor”. Echipa academiei pune la dispoziția ta frumoase oportunități de dezvoltare a propriei personalități. 

Organizatorii deschid cursuri în șase mari domenii ale științei: economie, filozofie, psihologie, justiție, politică și relații internaționale.

Iată care sunt beneficiile aplicanților:

  • vei ști ce profesie/universitate/facultate să alegi;
  • vei extinde orizontul intelectual;
  • vei fi mai competitiv în procesul de aplicare;
  • îți va fi mai ușor la universitate;
  • vei cunoaște un mediu de oameni care au curiozitate intelectuală;

Pentru a aplica la cursurile Academiei Ideilor trebuie să realizezi doar 3 pași:

  1. Vizitează academiaideilor.org
  2. Alege-ți cursul potrivit (LOCURILE LIMITATE).
  3. Aplică la curs.

Academia Ideilor pune la dispoziția ta un formator de talie europeană, și anume un campion internațional la dezbateri academice, ex-președinte al Societății Naționale de Dezbateri Academice (Debate Academy), acceptat la Oxford University.

Menționăm fapul că formările vor dura o lună (18 februarie – 11 martie) și că puteți aplica la mai multe cursuri concomitent.

Amintim că echipa organizatorică este reprezentată de fondatorii celui mai bun proiect al anului 2016 – ”Debate Academy” (în cadrul ”Festivalul Voluntarilor 2016”). Aceștia, prin intermediul dezbaterilor au luat cunoștință cu materiile universitare. Având ambiția de inovație socială, ei au hotărât să aducă lumină în spațiul educației alternative din Republica Moldova și consideră că a venit timpul ca elevii să învețe ceea ce este necesar pentru universitate.

Comentarii

comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.