Joi, pe data de 25 ianuarie, echipa proiectului Parcul Meu inițiat de Ongan Tekstil a organizat evenimentul  “Povestea continuă pe Aleea Colorată” în parcul Valea Trandafirilor. Show-ul a adunat mai mult de 100 persoane.

AFP_8491

AFP_8500

Programul a transformat seara geroasă  în una feerică. La invitația echipei Parcul Meu, dansatorii Black&White Dance Center au încălzit atmosfera cu un spectacol fenomenal. Aceștia au molipsit trecătorii cu mișcări de tango și rock’n roll. Nu a lipsit nici ciocolata fierbinte gratuită, care a încălzit vizitatorii, dar și vata dulce, care i-a îndulcit.

AFP_8451

AFP_8366

“Această activitate este deosebită pentru parcul Valea Trandafirilor. De mult timp nu s-au organizat evenimente frumoase pe timp de iarnă. Mulțumim organizatorilor pentru seri calde pe timp de iarnă” a spus d-na Valentina, locuitoare a sectorului Botanica.

AFP_8361

AFP_8349

„Povestea continuă pe Aleea Colorată” a fost primul eveniment organizat de echipa proiectului Parcul Meu în anul 2018. Echipa proiectului își propune să contribuie și în acest an la modernizarea și îmbunătățirea aspectului zonelor din parcul Valea Trandafirilor.

Comentarii

comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.