Comunitatea SUM vine cu un program inedit de instruiri pentru tinerii din țară. Aflat la prima ediție, proiectul SUM Academy, vă invită să aplicați la un set de training-uri în domeniul Event Management-ului.

COVER SUM

Pentru o mai bună desfășurare și organizare, membrii echipei și-au propus câteva obiective pe care le pun și la dispoziția aplicanților:

• formarea a 60 de tineri ce vor avea cunoștințele necesare, atît teoretice cît și practice, de organizare a evenimentelor;

• planificarea a 6 evenimente noi pe parcursul proiectului;

• îmbunătățirea calității evenimentelor de pe piața Republicii Moldova;

• cunoașterea unor oameni activi, ce tind spre dezvoltarea personală.

De asemenea despre țelurile SUM Academy spune și Ion Postică, președintele Comunității SUM:

”Ideea de a crea SUM Academy a apărut spontan, dar își propune câteva scopuri mărețe – să instruiască tinerii cât mai interactiv, în așa mod, ca la sfârșitul sesiunii de training-uri, aceștia să cunoască toate instrumentele necesare pentru crearea unor evenimente cu impact. Fie acestea concerte, conferințe sau festivaluri – fiecare dintre ele, trebuie să fie organizat cu multă dedicație și un bagaj vast de informație.”

logo SUM

Sunt invitați să aplice toți tinerii cu vârsta cuprinsă între 16 și 25 de ani, care doresc să acumuleze noi cunoștințe în domeniul Event Management-ului și să primească lecții de calitate de la cei mai buni specialiști din republică în domeniile PR, Management, Logistică, Finanțe și altele.

Pentru a participa la prima ediție SUM Academy: Event Management, este necesar să completați acest formular, până pe data de 12 februarie.

Durata proiectului – 2 săptămâni.

Pentru mai multe detalii accesați pagina de facebook a Comunității SUM.

Comentarii

comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.