Se știe că lucrurile bune sunt lucruri de echipă. Scopul proiectului nostru e de a face lucruri bune pentru Chișinău, fapte într-adevăr concrete. Asta am făcut până acum : Transport nocturn, Scara Trandafirilor, Reabilitarea Arenei Mari a Circului, Festivalul de artă urbană și multe altele.

Este oarecum egoist să avem o echipă de doar 20 de persoane, luând în considerație scopul pe care îl urmărim. Nu putem lupta contra fărădelegilor din Chișinău și nu putem face un oraș mai bun, fiind atât de puțini. Din acest motiv, considerăm că ar fi bine să devenim o putere ce își va extinde treptat forțele în capitală, iar apoi, la nivel național, pentru a crea un alt Chișinău și o altfel de țară.

1-%d0%ba%d0%be%d0%bf%d0%b8%d1%8f

Astăzi lansăm o recrutare fără un termen limită. Ești așteptat oricând în echipa noastră să luptăm pentru Chișinăul pe care îl iubim. De asemenea, ne extindem activitatea și, pe lângă proiecte mari de amenajări, artă și servicii publice, vom lupta pentru fiecare tritoriu din oraș ce are potențialul de a deveni mai bun.

Începem lupta pentru un transport public adecvat, pentru evacuarea gheretelor, pentru sancționarea fărădelegilor, pentru salubrizarea zonelor uitate de timp și apărarea patrimoniului urban. Este nevoie de multă muncă, din acest motiv, te invităm să te implici în procesul de optimizare a orașului tău.

Poți contribui cu orice în comunitatea noastră:

  • Ești pictor? Cu noi vei picta!
  • Ești fotograf? Vei imortaliza amprentele urbane!
  • Ești un simplu student la drept sau economie? Perfect! Poți face orice!
  • Ești un simplu student sau elev care crede că nu are talent? Greșești amarnic.
  • Ești un lucrător la oficiu care nu are timp liber? Vei putea duce lupta pentru spațiile pe care le adori, fiind ghidat de noi.

Poți fi oricine! Chișinăul are nevoie de tine! Te așteptăm!

Puteți aplica oricând completând formularul respectiv – https://goo.gl/forms/n5QjM15ivy4byfGD2
sau prin completarea formularui fizic la sediul #orașulmeu pe str. V. Alecsandri 137, anunțând în prealabil pe pagina de facebook #orașulmeu.

image-zg

Toți cei care aplică vor fi invitați la un mic interviu, iar ulterior, vor semna o declarație de integritate, prin care își asumă resposabilitatea de a fi incoruptibili, că nu au scopuri meschine, că nu vor promova o oarecare ideologie sau partid politic în cadrul organizației și altele.