Cîţiva ani în urmă pentru a chema un taxi trebuia să telefonăm operatorul,să aşteptăm să găsească maşină liberă şi să ne anunţe cînd şoferul va fi la uşa blocului. Astăzi putem chema taxiul cu ajutorul programelor de pe telefonul mobil. De aceea OrasulMeu creat o listă a celor mai populare aplicaţii prin care puteţi comanda un taxi în Chişinău. Sperăm să vă fie de folos.

our_100_years_history

1.ITaxi Center – aplicaţia permite căutarea unui taxi la toate serviciile disponibile.Creatorii promit că veţi găsi un automobil liber în mai puţin de 2 minute.

2.Star Taxi– Este un program creat în România,dar a apărut recent şi în Republica Moldova.Telefonul vă localizează automat şi, odată confirmată adresa, trimite comanda catre taxiurile disponibile, începînd cu cele mai apropiate.

4.TaxoParc Chişinău- aplicaţia este disponibilă gratuit pentru dispozitivele de tip android, permite vizualizarea rapidă a tuturor taxiurilor din  Chișinău, la simpla alegere a unui taxi se efectuează apelul către compania dată.

5.Taxi Club – aplicaţia permite să solicitaţi un taxi fără a telefona operatorul şi să urmăriţi în timp real unde se află automobilul care se deplasează către dumneavoastră.

6.BeeTaxi – cu ajutorul acestei aplicaţii puteţi nu doar să comandaţi un taxi, dar şi să specificaţi anumite cerinţe, de exemplu să comandaţi un taxi în care să fie aer condiţionat.

Sursa foto: yellowcab
Autor: Victoria Laur

Comentarii

comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.