Foșnetul frunzelor căzătoare, ceața cea rece și copii grăbiți spre școală deja marchează instaurarea deplină a toamnei pe meleagul nostru. Totuși aceasta nu înseamnă că evenimentele de voie bună deja se termină. Bostaniada 2017 abia revine acasă la Lozova.

Pe data de 24 septembrie, între orele 10:00 și 22:00 festivalul Etno Gastronomic vă așteaptă cu brațele larg deschise. La eveniment veți avea parte de tradiții indeite, plăcințele și bucate pregătite cu bostan și dragoste de la gospodinele de la Lozova.

Bilețelele le puteți rezerva pe http://bit.ly/BileteBostaniada

Image may contain: text

Scopul de bază a festivalului este de a promova tradițiile etnice și de a susține economia locală, prin oferirea posibilității agricultorilor, producătorilor autohtoni și meșterilor artizanali/handmade să-și vîndă produsele direct la consumatori.

Participanții și vizitatorii sunt rugați să respecte dress codul festivalului. Cele mai haioase costume vor fi premiate.

Pentru participanți formulare de înregistrare AICI:
1) http://bit.ly/FormularGospodine
2) http://bit.ly/FormularArtizanatMesteri
3) http://bit.ly/FormularProducatoriAgricoli
4) http://bit.ly/FormularVoluntariBostaniada

Biletele le puteți rezerva pe http://bit.ly/BileteBostaniada
Pentru detalii puteți apela :
Tel de contact: 068-44-44-86
email: bostaniada2015@gmail.com


Dacă iubești la nebunie culoarea portocaliu și apetisantul și deliciosul bostan, nu rata acest eveniment frumos la a sa 6 ediție, mai ales că este kids friendly !!!

Comentarii

comentează

Written by Popov Aneta

Cărți, pisici, seriale și ceai verde <3 Există o mie de motive în această lume pentru a fi fericit, îți rămâne doar să le găsești !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.