Colectivul muzical Chișinău Youth Orchestra a organizat joi, pe 25 iunie, o surpriză pentru călătorii din troleibuzele municipale, desfășurând  în Chișinău un adevărat experiment muzical. Acesta a antrenat în total 24 de instrumentiști, și a fost realizat concomitent în 17 troleibuze, pe 4 itinerare ale transportului public din capitală.

10407343_936205523069351_8855816768697856781_n
Astfel, tinerii au interpretat în troleibuze melodia  „Adagio de dimineață”, de Edvard Grieg, dăruind celor prezenți o veritabilă „Călătorie Muzicală”. Ulterior, cele 4 grupuri de artiști s-au adunat în fața unui centru comercial, unde au interpretat un cover la instrumente clasice pentru melodia Smooth Criminal de Michael Jackson.

Accesați pentru a privi cum a fost.

Fondatorul colectivului muzical, Adriano Marian, a declarat că manifestarea este organizată pentru al cincilea an consecutiv în Chișinău, și este dedicată cetățenilor care nu au ocazia de a asculta muzică clasică pe viu.

super
Acțiunea  „Călătoria Muzicală” a dat start programului artistic al colectivului muzical. Acesta cuprinde în total 12 activități, printre care și 7 concerte, ce vor fi organizate în Chișinău, Oradea (România) și Kassel (Germania).

Primul concert se va desfășura pe 17 iulie în parcul Dendrariu din capitală, iar încheierea programului artistic va avea loc pe 1 august.

Sursă : ipn.md
Foto : facebook/Chișinău Youth Orchestra

Comentarii

comentează

Written by Olea Zlatovcena

Olea Zlatovcena

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.