Mark Stam anunță un casting pentru a găsi protagonista principală și persoanele care se vor filma în noul său videoclip.

Sună interesant, nu?

Echipa ,,SpoialaBrothers” caută oameni frumoși  cu vârsta cuprinsă între 18 ani – 35 ani, pentru a apărea în videoclipul tânărului interpret.

Persoanele care sunt interesate se pot înscrie la casting până pe data de 26 aprilie 2017, ora 16:00, expediind un mesaj la adresa electronică: spoialabrothers.com@gmail.com, în care trebuie să aveţi indicate: numele, prenume, vârsta, datele de contact și 2-3 fotografii.

Persoanele care vor fi contactate după ce au aplicat vor fi invitate la un interviu la sediul ,,SpoialaBrothers”.
Imagini pentru mark stam
Casa de producție ,,SpoialaBrothers” a reușit o serie de colaborări cu interpreți din țară precum Ionel Istrati, Akord, Tostogan, Aliona Moon, Valentin Uzun & Tharmis, Таня Герман.

Pentru mai multe detalii, vizitați site-ul oficial www.spoialabrothers.com sau pagina de facebook a SpoialaBrothers.

Fie că ești actor, model, dansator sau pur și simplu o persoană cu aspect fizic plăcut ce dorește să se afirme pe plan personal și profesional, îți vei putea găsi cu ușurință locul într-unul din proiectele noastre! Înscrie-te gratuit ACUM și profită de avantajele oferite de proiectele la care ai putea participa alături de noi.” , a menționat Nistor Lazar, PR & marketing manager a casei de producție ,,SpoialaBrothers”.

Încercarea vină nu are, așa că accesează site-ul oficial indicat mai sus și poți chiar tu deveni protagosnista. Mult succes !!!

Imagine similară

Autor : Popov Aneta

Materiale : nistorlazar.md

Comentarii

comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.