Săptămâna trecută cu susținerea chișinăuienilor, proiectul Orașul Meu a lansat inițiativa pictării unei scări din Chișinău astfel ca să dăruim municipiului mai multă culoare. După ce am primit un val imens de susținere, am considerat că este de datoria noastră să facem acest proiect și să-l facem calitativ și durabil.

Am fost susținuți de toți, însă, nu și de Primărie, dar, sperăm la susținerea lor în continuare. Dacă nu cu resurse financiare, măcar cu o simplă autorizație.

Pentru că scara aleasă de noi este distrusă în proporție de 40%, am contramandat cu o săptămână ziua pictării pentru a reuși să colectăm bani și pentru beton, dar și pentru a reuși să se usuce betonul.

Respectiv, în această zi de joi și vineri vă vom aștepta în toate sectoarele orașului pentru a colecta donațiile pentru un Chișinău mai colorat.

 

Fiecare persoană ce va dona 100 de lei sau mai puțin va primi un certificat de mulțumire din partea proiectului Orașul Meu.

Fiecare persoană ce va dona între 100 și 500 de lei va primi un certificat de mulțumire special din partea proiectului Orașului Meu și își vor putea citi numele pe una din treptele scării.

Fiecare persoană ce va dona mai mult de 300 de lei va beneficia de o treaptă întreagă unde îi va fi scris numele și de o mulțumire specială din partea proiectului Orașul Meu

Colectarea donatiilor va avea loc luni (28 septembrie) si marți (29 septembrie) intre orele 18:00-20:00 la urmatoarele locatii:

Botanica (McDonalds) – 0 (68) 044664
Centru (havuzul parcului Stefan Cel Mare) – 0 (69) 381171
Rascani (parcul veteranilor razboiului din Afganistan) – 0 (79) 436696
Ciocana (magazinul fidesco, str. Mircea cel batran) – 0 (79) 639639
Buiucani (Flacara) – 0 (68) 252257

Pentru persoanele de peste hotare avem și un cont bancar. Așteptăm mesajele voastre pe pagina proiectului pentru ca să vă dăm datele.

Vă mulțumim pentru că iubiți orașul nostru.
#orasulmeu.

Comentarii

comentează

Written by Adrian Pleșca

Motivul din care am fondat proiectul Orașul Meu și orasulmeu.md e că îmi doresc un oraș de care m-aș mândri când le-aș povesti despre el prietenilor de peste hotare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.