Abilitățile scenice și oratorice sunt ceea ce ajută elevii să se afirme ca lideri și membri ai comunității pe care o reprezintă. „Clubul Oratorilor” le vine în întâmpinare, promovând dezvoltarea aptitudinilor de oratorie, prezență scenică și exprimare coerentă a gândurilor.

Grupul țintă al programului sunt tinerii cu vârsta cuprinsă între 15 și 25 de ani. Participanții vor beneficia de un curs original și inovativ, iar în cadrul trainingurilor organizate vor fi discutate calitățile și aptitudinile unui bun orator. Absolvenții programului vor poseda cunoștințe vaste cu privire la metodele de exprimare în fața publicului, ținuta în timpului unui speech și idei de combatere a fricii în fața publicului. Valorile promovate în cadrul activităților interactive sunt incluse în motto-ul clubului: “Atitudine. Angajament. Ambianță. Antrenament. Aptitudine.”

Aplicările au fost lansate pe 26 februarie 2017 și vor continua până pe 14 martie. Clubul oratorilor îndeamnă toți tinerii interesați de proiect, de dezvoltarea personală și de arta oratorică să aplice completând acest formular: https://formulardeaplicareco.typeform.com/to/b9oq1U.

Activitatea proiectului poate fi urmărită pe pagina de facebook a Clubului Oratorilor.

 

Comentarii

comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.