Centrul Lingvistic American Buiucani invită elevii și studenții să participe la concursul internațional de eseuri All WRITE Competition.

Doritorii se pot înscrie la evenimentul public, care va avea loc pe 10 martie, ora 16.00, în incinta Bibiotecii Municipale Bogdan Petriceicu Hașdeu.

Conform declarației organizatorilor, sunt invitați să participe elevii claselor VI-XII și studenții anilor I-III, înregistrându-se prealabil prin intermediul formularului (click pentru a accesa). La data, ora și locul stabilit, aceștia vor redacta un eseu creativ în limba engleză, la unul dintre cele două subiecte secrete propuse.

Se apreciază creativitatea şi modul de exprimare a gândurilor în limba engleză. Nu se pune accent pe ortografie sau greșeli gramaticale. Toate lucrările vor fi evaluate de un juriu internațional, iar rezultatele vor fi anunțate la sfârșitul lunii martie. Câștigătorul va intra în posesia premiului de 1000 de lei oferit de către Centrul Lingvistic American Buiucani.

Concursul are drept scop promovarea limbii și culturii engleze. Mai multe detalii găsiți accesând link-ul evenimentului.

Comentarii

comentează

Written by Olea Zlatovcena

Olea Zlatovcena

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.