Acum 24 de ani s-a strigat INDEPENDENȚĂ pentru prima dată pe al nostru plai mioritic. Acum 24 de ani oamenii pentru prima dată s-au simțit ”ca acasă” la casa lor. Acum 24 de ani prima dată s-a arborat drapelul Republicii Moldova mai cu mândrie !

Astăzi, urmărind evoluția țării din 1991 până în prezent, părerile cu referință la noțiunea de ”independență” și prezența sau lipsa ei pe teritoriul țării sunt împărțite. Dezamăgirile cresc pe zi ce trece și înfricoșător e gândul unor cetățeni care cred că mai bine le era până acum.

Lăsăm fiecare cetățean măcar de Ziua Independenței să vorbească ceea ce gândește, astfel am selectat câteva păreri, felicitări și cugetări ale internauților în această zi :

1
( Lilu-jurnalist )
2
( Stela Popa-jurnalist )
3
(Damir Dorin- președintele asociației de Fighting , președinte WAK-1F )
4
( Ștefan Nistor- editor de imagine )
5
(Moldova mea – pagină web despre Rep. Moldova)
6
( Olia Tira- interpretă )

tr.( Felicit toată lumea cu Ziua Independenței și vă doresc să aveți de toate, sănătate, dragoste și fie ca în sfârșit să vă simțiți utili acestei țări.)

7
( Pleș Ion Alexandru- fotograf )
( Republica Moldova- pagină web despre cu și despre MD )
( Republica Moldova- pagină web cu și despre MD )
( Cornel Rusnac- fotograf )
( Cornel Rusnac- fotograf )
SnapCrab_NoName_2015-8-27_9-59-23_No-00
( pagină web, fotografia: Pleș Ion Alexandru)

Sunt doar câteva păreri din partea celor care au ceva de spus, fie de bine sau de mai puțin care pot fi urmărite la această oră pe internet. Pe când unii sărbătoresc, alții fug din țară, asta demonstrează cozile interminabile de la punctele vamale din țară. Concluzia vă aparține…

( astăzi, Vama Tudora foto:ProTv.md )
( astăzi, Vama Tudora foto:ProTv.md )

orasulmeu.md îndeamnă toți cititorii să trezească frații, surorile, vecinii și concetățenii la o deșteptare naționale pentru dezvoltarea petecului nostru de pământ !

Amintim că autoritățile organizează astăzi zi de sărbătoare și aici puteți vedea Programul cultural de Ziua Independenței !

LA MULȚI ANI, Moldova !

sursă foto: facebook.com

autor: Iuliana Popa

Comentarii

comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.