ANDA – Asociația Națională de Dezbateri Academice din Republica Moldova, lansează cea de-a IV-a ediție a proiectului de mentorat.

« Debate of Thrones – tema aleasă pentru cea de-a patra sesiune a proiectului, este destinată tuturor elevilor claselor a IX-XI-a din Chişinău, care doresc să dezvolte o gândire strategică, obiectivă și tolerantă față de diversitatea punctelor de vedere. Aici vor însuși să se exprime coerent şi argumentat pe teme divergente şi își vor mări încrederea în forțele proprii›› , comentează organizatorii.

« Proiectul va dura două luni, pe parcursul cărora veți avea parte atît de ore teoretice de instruire în domeniul dezbaterilor predate de mentorii particulari, cît şi de zile speciale, în care veți practica debate-ul. La sfîrşitul proiectului, veți participa la Marele Turneu, care va defini abilitățile voastre de debater!»

Astfel, „Debate of Thrones” ne propune să ne avântăm într-o cursă palpitantă a jocurilor de dezbateri și de dobândire a întâietății.  Nu ezita să îți pui la încercare capacitățile oratorice şi intelectuale şi #SpuneDADezbaterilor!

Poți aplica aici:
https://debateacademy.typeform.com/to/CgqhnG

 

Comentarii

comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.