Participă la o dezbatere despre una dintre cele mai stringente probleme ale societăţii noastre: Corupţia în educaţie.

Debate Tournament

Organizatorii Campaniei Sociale „NO Coruption in Education” te invită la un nou eveniment interactiv: Debate Tournament, unde vei urmări dezbaterea celor mai aprige probleme ce persistă în sistemul de învățământ din Republica Moldova.

Debate Tournament presupune lupta a 4 echipe de debateri profesioniști, care vor dezbate moțiuni legate de corupția din sistemul educaţional. Două dintre moţiunile care vor reprezenta subiectul dezbaterilor sunt:

Acest parlament crede că:

  1. Profesorilor ar trebui să le fie permis sa primeasca cadouri de tipul buchetelor de flori și ciocolate din partea elevilor.
  2. Plagiatul trebuie pedepsit cu exmatricularea din instituţia de învăţământ.

De asemenea,  organizatorii v-au pregătit o supriză inedită: la evenimentul cu genericul Debate Tournament : Spune NU Corupției în Educație, va fi prezent un invitat special, care va da start dezbaterilor şi ne va împărtăşi momentele în care corupția din sistemul de educație l-a împiedicat să se realizeze, precum și încercările sale de a lupta împotriva ei. Numele acestei persoane deosebite, precum şi cea de-a treia moţiune, vor fi divulgate în curând pe pagina de facebook a evenimentului : https://www.facebook.com/events/231690414024707/?active_tab=about

Ca la oricare alt eveniment de excepţie, locurile sunt limitate, iar pentru a viziona acest turneu inedit, nu trebuie decât să completezi acest formular: https://goo.gl/forms/7zXPYWjT6DsDpPlW2.

Cel mai important este că tu, alături de restul publicului, vei alege echipa câștigătoare a turneului de dezbateri.

Debate it till you have it!

 

Comentarii

comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.