OrasulMeu.md este un portal urban de știri care vizează în exclusivitate orașul Chișinău, fie aduce exemple elocvente de dezvoltare socio-urbană din străinătate sau alte localități din Moldova.

Publicația este de tip online, apolitică și necomercială, care însă permite promovarea unor produse sau a unor agenți economici în limitele intereselor portalului și a echipei din spatele acestuia.

 

Aici nu veți găsi:

-politică  -satira  -știri naționale  -știri internaționale  -fashion   -spam comercial   -șocuri și scanadaluri    –evenimente irelevante   –rețete, sfaturi, etc.

Aici puteți găsi:

+știri locale   +istoria Chișinăului   +curiozități arhitectonice   +personalități marcante   +interviuri cu oameni deosebiți  +talente ascunse  +evenimente semnificative/urbane   +proiecte implimentate de Primărie   +urbanistică   +recenzii de localuri   +reportaje foto și video   +activitatea proiectului “Orasul Meu”

 

Publicitate:

Orice persoană fizică/juridică care dorește să-și amplaseze publicitatea în cadrul portalului este invitată să ne contacteze la orasulmeu.info@gmail.com sau la numărul 068044664