Scopul proiectului este de a mobiliza populația spre a deveni mai conștientă de probleme psihologice locale și globale, pentru că prin toleranță și bunătate le putem combate. Trăim in secolul diversității, a respectului și a acceptării de sine, însă persistă unele probleme și până acum, de aceea te invităm sa încurajezi valorile globale ale stării mintale de echilibru. Fii prezent la primul training interactiv despre viziunea psihologică asupra unor subiecte actuale, printre care depresie, anxietate, dereglări alimentare, cauzele și simptomele acestora. Alatură-te celui mai tare program de cunoaștere personală și a lumii din jur împreună cu echipa YOU.

21741051_1588198081244416_2470148736463754915_o

Trainigul va avea loc pe 27 septembrie, ora 15:00, la Liceul “Spiru Haret”, sala 003.

In calitate de speaker la training va fi Andrei Eșanu- doctor psihiatru, trainer Mensana, Trimbos Moldova, consultant la Oficiul ONU pentru Drepturile Omului, Președinte ONG ”Federația Familiilor UPLM”.

Intrare gratuită.

Pentru a-ți asigura un loc la eveniment, te rugăm să completezi acest scurt formular:
https://alinatimosenco.typeform.com/to/AojbvW

Pentru a fi la curent cu noutățile și pentru update-uri zilnice, urmărește echipa YOU:
Pe facebook: www.facebook.com/youwwm/
Pe Instagram: @youmoldova

Proiect dezvoltat în cadrul Wave Week Moldova 2017. Wave Week Moldova este un program ce promovează liderismul și activitățile în folosul comunității. Acesta este afiliat cu organizația din Statele Unite ale Americii Spark the Wave, iar implementat și găzduit de către Asociatia pentru Dezvoltare Creativa din Republica Moldova.

Comentarii

comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.