Familia Sturza organizează și pentru aceste sărbători de iarnă o donaţie-minune. Îndeamnă doritorii să vină cu o mică bucurie, un cadou cât încape într-o o cutie de pantofi, unor copii, fete și băieți, cu vârste între 2 și 18 ani. Nu este pentru prima dată când are loc o asemenea manifestare de amploare. Ea cuprinde teritoriile de pe ambele părţi ale Prutului şi are şanse la existenţă în exclusivitate datorită voluntarilor, nefiind organizaţie sau neavând un scop aparte.

Cutiile cu cadouri (atenție, cadourile trebuie să fie adecvate pentru copii, fără obiecte contondente, arme albe sau cutii de chibrituri) se pot aduce la punctul de colectare – Sediul Fundației „Familia Sturza”, or. Chişinău.

Ce poate conține cadoul?

Orice obiect, aliment (însă nu fructe, iaurt sau alte alimente perisabile), jucărie, articol de îmbrăcăminte, o carte, obiecte de igienă personală care să încapă într-o cutie de pantofi.

Adresa locaţiei str. Sciusev, 68 (intrarea din ograda), luni-vineri intre 15.00-18.00.

Termen limită: 15 Decembrie

Persoană de contact: Cherches Eugen, tel. 079969699, Dogotaru Svetlana, tel. 069156597 . Oricare din angajati pot ajuta la primirea cutiilor. Pentru detalii accesaţi pagina web !

Comentarii

comentează

Written by Olea Zlatovcena

Olea Zlatovcena

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.