Vice-Primarul mun. Chișinău, Vlad Coteț, cel care alături de vice-primarul N. Grozavu au blocat o serie de proiecte desfășurate de către „Orașul Meu” a fost reținut ieri pentru 72 de ore pentru suspiciuni de mită. Astăzi, pe rețelele de socializare, vice-primarul a apărut într-un video în care se vede clar cum el ia mită și o ia cu multă agonie care mai târziu se transformase în fericire.

Pe lângă acesta, reținut a fost și arhitectul-șef adjunct a capitalei, Radu Blaj care alături de arhitectul-șef, Carpov au refuzat să dea un șir de autorizații în această vară proiectului „Orașul Meu” pentru câteva picturi murale în Chișinău.

Se pare că membrii proiectului nostru nu au ales calea potrivită de a cere o autorizație și era mai bine de făcut ca în video-ul de mai sus.

Aceste înregistrări demonstrează coruptibilitatea funcționarilor publici în capitală sau demonstrează că toți care nu sunt în PL pot cădea sub incidența camerelor de filmat de la CNA. Vice-Primarul Coteț nu este membru a Partidului Liberal, el fiind delegat de  către PLDM în această funcție în 2007.

Noi, „Orașul Meu” sperăm ca aceste camere să-l urmeze și pe Eliferie Haruță – șeful Î.M. Spații Verzi și pe Petru Gontea – șef Direcția Locativ-Comunală și pe Ion Carpov – arhitectul-șef și pe Nistor Grozavu – vice-primar a municipiului și pe alți zeci de funcționari publici.

Acest articol nu reprezintă o știre, ci este opinia proiectului „Orașul Meu” exprimată de către coordonatorul-general, Adrian Pleșca și trebuie să fie tratată caatare.

Comentarii

comentează

Written by Adrian Pleșca

Motivul din care am fondat proiectul Orașul Meu și orasulmeu.md e că îmi doresc un oraș de care m-aș mândri când le-aș povesti despre el prietenilor de peste hotare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.