Odată cu invadarea verii pe plaiul românesc, își iau începutul și cele mai grandioase festivale muzicale. Unul dintre acestea este și Electric Castle Festival.

Electric Castle Festival  este o experiență unică a festivalului care are loc într-o atmosferă uimitoare a Castelului Banffy din Transilvania. Acest eveniment este un mod în care oamenii interacționează cu un festival, combinând o linie muzicală electrică cu arta, cu tehnologia având un concept inovator vizual.

Ediția din acest an a lui Electric Castle, care are loc în perioada 12-16 iulie, sărbătorește a cincea aniversare cu o multitudine de acte de renume mondial. Pe parcursul a zece etape, EC 2017 va viziona peste 130.000 de oameni la iconicul „Versailles of Transylvania” pentru a profita de muzică, de o ofertă largă de produse alimentare, de artă, de frizerie, de cursuri de yoga, de colț de modă și multe altele.

Oaspeții vor fi distrați de la o zi la alta cu unul dintre puținele festivaluri  de 24 de ore din Europa. Electric Castle este considerat a fi o experiență deplină a festivalului cu interpreți de stradă, act de comedie de stand-up, cea mai mare și mai elaborată producție până în prezent și un set nou de domenii și structuri.

 

Image may contain: 4 people, people smiling, people sitting, shoes and outdoor

Experiența de anul trecut o puteți urmări în video de mai jos :

Pentru mai multe detalii puteți accesa link-ul :

https://electriccastle.ro/

Imagine similară

Va fi o serbare inedită, specială și plină de viață așa că nu ratați câteva zile de dispoziție bună.

Distacție plăcută !!!

Autor : Popov Aneta

Materiale : electriccastle.ro

youtube.com

facebook.com

Comentarii

comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.