În perioada 24 noiembrie – 8 decembrie 2016, va avea loc Balul Brazilor de Crăciun. Anul acesta, serbarea se desfăşoară pe strada Mitropolit Dosoftei 110, ap 1-3.

Balul Brazilor de Crăciun este un concurs unic de creativitate şi design destinat studentilor talentaţi din Moldova şi instituţiilor de învăţământ în care studiază.

Concursul a luat naştere în anul 2011, iniţiat de Nata Albot. Toţi doritorii de a participa urmau să prezinte în competiţie un brad de crăciun, confecţionat de ei. În final au fost expuşi peste 50 brazi. Aceştia au fost comercializaţi în cadrul unei licitaţii, iar banii adunaţi au fost donaţi regretatului Glebus Sainciuc.  La ediţia din 2012 au participat peste 70 de brazi creaţi de studenţi şi profesori de la Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice. În 2013, Balul Brazilor de Crăciun se bucură de câteva noutăţi bune. Brazii studenţilor creativi devin accesibili pentru public. Vizitatorii au posibilitatea să voteze bradul care i-a impresionat cel mai mult. O altă noutate în 2013 este faptul că proiectului i se alătură şi studenţii de la Universitatea Tehnică a Moldovei. 

Balul Brazilor de Crăciun 2015

Anul acesta, expoziţia a ajuns la ediţia a VI-a. Expoziția durează 2 săptămâni și oferă vizitatorilor șansa să vadă peste 40 de brazi!

În cadrul expoziţiei aveţi şansa să :
1. Votaţi „Bradul ales de public”.
2. Să licitaţi bradul care vă place şi să-l luaţi acasă.

Programul de expotiţie :
* 24 noiembrie – 8 decembrie
* orele 10:00- 20:00
* zilnic
Preţul unui bilet este 15 lei. Micii orăşeni, care încă nu au atins vârsta de 12 ani, intră gratis.

Licitaţia brazilor va avea loc pe 17 decembrie în incinta hotelului Radisson Blu.

Pentru mai multe detalii, accesaţi pagina de facebook a evenimentului  sau a proiectului .

Comentarii

comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.