Duminică, 4 decembrie 2016, între orele 13:00-17:00 în cadrul Muzeului Național de Etnografie și Istorie Naturală va avea loc expoziția ”Because I live here 2.0”. 

Pe parcursul acestui an, Centrul de Educație non-formală ”Diversitate” susținut de Civil Rights Defenders, a pregătit o expoziție de fotografie ”Pentru că eu trăiesc aici 2.0” cu istorii personale unice a oamenilor care trăiesc în Moldova.

Prin această expoziție, organizatorii tind să împărtășească background-ul etnic a unor jurnaliști, activiști pentru drepturile omului, reprezentanți ai sectorului cultural, refugiați, oameni de identitate mixtă care contribuie la dezvoltarea țării în diverse domenii de activitate.

”Because I live here 2.0” este un proiect despre diversitatea etnică și culturală a Moldovei, care este prezentă în fiecare din noi. Această expoziție este oportunitatea perfectă de aasculta gândurile, ideile, istoria unor oameni diferiți și, de ce nu, de a împărtăși alături de ei istoria ta.

«Pentru că eu trăiesc aici 2.0» este un dialog deschis despre identitate, interacțiunea interculturală și provocările cu care se confruntă persoanele cu un background etnic mixt în lumea modernă.

Pentru mai multe detalii, accesează pagina de facebook a evenimentului.

 

Comentarii

comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.