Ieri, sâmbătă, pe teritoriul GOA Territory a avut loc petrecerea Behind Closed Doors organizat de proiectul Funky Panda unde zeci de tineri și-au dat întâlnire și au avut o petrecere pe cinste.

_MG_6635

Tinerii și-au dat frâu liber sub muzica DJ-ilor: Kristina Vixen, Daniela White, Iunna Barbie, Daniel White, Tim Marcus, RooMax, VinBeat, Black Dj’s, Ministry
Evenimentul a fost organizat de Behind Closed Doors, Like Project și B-Crown care reprezintă niște tineri ambițioși cu mari planuri de dezvoltare a acestui domeniu atât în Moldova, cât și peste hotare.

_MG_6610

Unul dintre organizatori, Gicu Bodiștean a declarat pentru orasulmeu.md
„Acest eveniment este mai mult decât o simplă petrecere. Astăzi vom avea parte și de lansarea unei agenții de turism care va prezenta clienților mai multe oferte de turism extrem și a unei agenții de modeling. Am ales acest loc pentru a petrece evenimentul (Goa Territory) pentru că e vară și e mai bine să ne detașăm un pic de atmosfera urbană.”

Proiectele ce stau în spatele acestui eveniment promit încă foarte multe noutăți frumoase pentru Chișinău, dar și pentru alte țări. Respectiv, următoarea petrecere organizată de ei va avea loc în Bulgaria.

_MG_6614

Un alt organizator, Duca Petru a declarat pentru orasulmeu.md
„Am avut așteptări mari de la acest eveniment după cum am lucrat foarte mult pentru a aduce ideea la realitate. Toți cei prezenți la eveniment vor avea șansă să participe la o tombolă, concursuri cu multe cadouri din partea noastră. Suntem siguri că toți cei prezenți se vor distra pe cinste și pe lângă amintiri vor beneficia și de cadourile noastre pe viitor.

Distracția a durat până la ora 5 dimineața și toți cei prezenți s-au distrat sub muzica DJ-ilor alături de Simbolul acestui eveniment, Panda.

_MG_6714

_MG_6783

_MG_6803

_MG_6794

_MG_6796

_MG_6790

_MG_6757

_MG_6664

_MG_6630

_MG_6615

_MG_6597

_MG_6605

_MG_6607

_MG_6812

 

Comentarii

comentează

Written by Adrian Pleșca

Motivul din care am fondat proiectul Orașul Meu și orasulmeu.md e că îmi doresc un oraș de care m-aș mândri când le-aș povesti despre el prietenilor de peste hotare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.