Ca să evadăm un pic din forfota zilnică a Chișinăului, am hotărât astăzi să zburăm cu gândul la celălalt capăt de pământ, și anume în Asia de Est, Japonia. Capitala țării ”Soarelui-răsare”, Tokyo, este orașul cu o populație de peste 13 milioane de oameni, care a fost numit și orașul în care tradiționalul se combină perfect cu modernismul.

Această proprietate a capitalei Japoniei  fost observată de către un fotograf japonez, Hiro Goto, care a încercat să redea frumusețea orașului prin prisma paginei sale de Instagram, scrie boredpanda.com . Sunteți curioși cum? Urmăriți pozele ce urmează și veți afla.

Color Boxes

Reflections

Beautiful Japan

Rainy Day In Tokyo

Sensoji/Asakusa

Shinjuku

Shinjuku

Ginza

Life

City Vibes

Tokyo

Ameyoko

Kabukicho

Shadow Play

Explore Tokyo - Shinjuku

Rainy Day In Tokyo

Japanese Culture "Pachinko"

Rainy Day In Tokyo

Omoide Yokocho

Sensoji/Asakusa

Shinjuku

Sperăm că prin aceste poze v-am trezit pofta de a călători și admira alte orașe pe lângă iubitul nostru Chișinău. Tokyo reprezintă un obiectiv turistic popular pentru americani și europeni, pentru că aceștia tind să cunoască cultura și tradițiile altor țări, așa că merită să puneți capitala Japoniei în lista personală ”TO VISIT”.

Comentarii

comentează

Written by Popov Aneta

Cărți, pisici, seriale și ceai verde <3 Există o mie de motive în această lume pentru a fi fericit, îți rămâne doar să le găsești !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.