Între 2 clădiri din New York, una fiind situată pe strada Varick Street,5, iar cealaltă- pe strada Hudson, 200, s-a declanșat un adevărat război de creativitate, arma principală fiind notițele multicolore cu lipici.

Totul a început în momentul în care un funcționar al unei agenții de marketing a lipit pe fereastra din biroul său niște bilețele cu mesajul ”HI” (salut), așteptându-se la un răspuns din partea cuiva din clădirea de peste drum. În scurt timp, acesta a descoperit că cineva din cealaltă clădire a lipit, la rândul lui, pe fereastra sa un alt mesaj: ”SUP” (ce faci?), ce răspundea la primul.

building-post-it-war-notes-nyc-manhattan-66

building-post-it-war-notes-nyc-manhattan-17

Eventual acest mod de a conversa a fost prealuat de alți angajați, care prin intermediul notițelor au bombardat ferestrele celor 2 clădiri cu semne, imagini și mesaje colorate amuzante. Situația a evoluat la nivel de concurență, în joc intrând chiar și minionii, Spiderman, Mario și Angry Birds.

building-post-it-war-notes-nyc-manhattan-10

building-post-it-war-notes-nyc-manhattan-27

building-post-it-war-notes-nyc-manhattan-26

building-post-it-war-notes-nyc-manhattan-3

building-post-it-war-notes-nyc-manhattan-33

Eventual, pentru a pune capăt luptei și pentru a puncta cu fermitate cine este câștigătorul, pe prima clădire s-a creat imaginea mobilă a unei mâini scăpând microfonul, pe care o vedeți mai jos.

building-post-it-war-notes-nyc-manhattan-34

sursa foto: boredpanda.com

Comentarii

comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.