Noutăți bune pentru locuitorii sectorului Botanica : Scuarul de pe strada Hristo Botev va fi reabilitat. În viitor vom avea încă un loc în Chișinău unde ne vom putea simți în largul nostru, dar și unde ne vom putea petrece timpul liber într-un mediu verde.

La solicitarea locuitorilor blocurilor de locuinţă din preajmă, primarul general interimar al municipiului Chişinău, Silvia Radu, a vizitat ieri parcul din str. Hristo Botev, din sectorul Botanica.

Zona verde este amplasată în preajma Centrului de excelenţă în educaţie „Ştefan Neaga”, căminele Academiei de muzică, teatru şi arte plastice şi Liceul republican internat cu profil sportiv.

Silvia Radu a solicitat ÎM „Asociaţia de gospodărire a spaţiilor verzi” să intervină pentru a curăţa arborii, să evacueze crengile uscate şi să salubrizeze teritoriul parcului. De asemenea, Direcţia generală transport public şi căi de comunicaţie urmează să repare, în termen de 2 zile, cu asfalt rece, căile de acces din preajma parcului. La primăvară, când vor permite condiţiile meteo, muncitorii vor executa lucrări de asfaltare a străzilor respective.

Sperăm că în curând, chișinăuenii vor avea parte de încă un loc pentru plimbări, pentru sport și pentru odihnă.

 

Comentarii

comentează

Written by Popov Aneta

Cărți, pisici, seriale și ceai verde <3 Există o mie de motive în această lume pentru a fi fericit, îți rămâne doar să le găsești !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.