Vederile asupra unui oraș sunt de o frumusețe surprinzătoare, pentru că îți permit să-l vezi per ansamblu, în toată complexitatea și splendoarea lui. Chișinăul dispune de vederi zguduitoare prin frumusețea și imensitatea priveliștilor pe care ți le deschide. 

Orașulmeu.md, prin prisma lifehack.md, îți pune la dispoziție o serie de vederi ale Chișinăului, unele din ele surprinzând panorame excepționale.

Drumul spre satul Cheltuitor

Drumul spre Cheltuitor deschide o panoramă surprinzătoare asupra Chișinăului, în special a sectorului Ciocana. De aici se poate vedea aproape întreg orașul de la Megapolis Mall- în dreapta, până la Metro în partea stângă.
Unde? În cazul în care mergi spre Vadul lui Vodă, după satul Colonița întoarcem la stânga spre salut Cheltuitor. Mergând vreo 100 metri pe drumul respectiv, poți surprinde o panoramă uimitoare asupra Chișinăului. 2f

Clădirea părăsită de la Metro

Dacă vă întrebați de unde sunt făcut atâtea poze care cuprind porțile orașului și o parte a Chișinăului – Clădirea părăsită de la Metro este răspunsul. Pentru a te bucura de o astfel de vedere, trebuie să urci pe acoperișul unei clădiri de 9 etaje.
Unde? De la Metro 2 trebuie de mers în partea orașului, către benzinăria Bemol, de la ea 50 metri de-a lungul unui drum de țară spre dreapta.

chisinau_roof_view_02_chumash-1024x683

Dealul de la Ciocana

Dealul de la Ciocana este locația perfectă pentru a admira o priveliște impresionantă alături de o ceașcă de cafea sau o sticlă de bere. Aici te poți bucura de vederi panoramice asupra Aeroportului Chișinău și a regiunii Buiucani.
Unde? Dealul din regiunea Maria Drăgan.

DSC_0700_1-1024x379

Dealul de la Buiucani

Dealul de la Buiucani îți oferă posibilitatea nu doar de a admira vederile Chișinăului, dar și de a ține un picnic alături de cei dragi. Aici natura e frumoasă, iar aerul curat.
Unde? Ridicându-te pe strada Dragomirna, faci la dreapta.

DSC01148-1024x768

Clădirea Romanița

Pentru nimeni nu e un secret că edificiul Romanița deschide priveliști uimitoare asupra orașului. Datorită înălțimii sale, de acolo poți cuprinde regiuni impresionante ale orașului. Clădirea este una locativă, de aceea pe acoperișul ei poți ajunge folosind ascensorul.
Unde? Cădirea se află la Malina Mică, pe strada Arheolog Ion Casian-Suruceanu.

Panorama_21695-21781_cr_60-1024x230

Comentarii

comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.