Chișinăul, vara, e plin de festivaluri, întrucât nu reușești să mergi la fiecare din ele. Noi îți oferim posibilitatea să vezi fotografiile și impresiile de la majoritatea sărbătorilor de la noi.

De data aceasta este vorba despre cel mai drăguț și cel mai ghimpos eveniment : Don’t touch Me Day, dedicat în totalitate cactușilor. Ceva inedit la noi, nu?

Image may contain: text

Această frumoasă serbare a avut loc pe 15 iulie în centrul de epoziții ARTICO, fiind organizat de către revista de modă SAKS magazine.

IMG_0112

IMG_0113

Anul acesta Don’t touch Me Day se află deja la ediția a doua, deci așteptăm continuarea și în anii următori. După un asemena eveniment au rămas impresionați nu doar ce ce sunt pasionați de cactuși, dar și cei care încă nu au încercat să-i iubească.

IMG_0073

O mulțime de cactuși, mîncare din bucătăria Mexicană și Spaniolă, bunătățuri pentru vegetarieni și vegani, înghețată și băuturi răcoritoare, activități pentru copii și maturi, ateliere de creație și multe altele eu fost prezente doar la Don’t touch Me Day.

IMG_0094

IMG_0107

IMG_0085

De data aceasta vizitatorii au avut parte de :

* Expoziție de cactuși
* Rock Concert
* Master-class Floristic
* Teatru Gastronomic
* Ateliere de creație pentru copii și maturi
* Tattoo cu Hena
* Tîrg de accesorii tematice
* Multă mîncare și băutură delicioasă
* Expoziție de artă
* Concursuri și activități distractive 

IMG_0105

IMG_0076

IMG_0083

IMG_0089

IMG_0088

IMG_0064

IMG_0065

IMG_0067

IMG_0079

IMG_0071

IMG_0087

IMG_0096

IMG_0102

IMG_0106

După cum vedeți în poze, zîmbetele și admirația nu a dispărut pe o secundă de pe fețele iubitorilor de plante țepoase.  Evenimentul a lăsat vizitatorii plăcut impresionați, și, astfel a reușit SAKS Magazine să promoveze atât frumusețea și inocența cactușilor, cât și un artist talentat, care deja și-a lăsat urma în mai multe stații din țară. Acesta este Alexei Luca, tînărul care a cucerit prin pictură stradală și nu doar. O parte din banii colectați la eveniment au fost redirecționați pentru procurarea materialelor necesare tînărului artist.
Puteți urmări pagina de facebook a artistului: goo.gl/QAUu9

IMG_0069

Acest frumos eveniment va rămâne ceva unic și interesant pentru Chișinău, așa că nu ratați următoarele festivaluri organizate atât în limitele orașului, cât și după ele.

Materiale : facebook.com

Autor : Popov Aneta 

Fotograf : Gabriela Ghebs Ciobanu

Comentarii

comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.