Google a introdus o nouă funcție în magazinul Play, prin care utilizatorii au posibilitatea de a testa o aplicație timp de 10 minute înainte de a lua o decizie cu privire la cumpărarea acesteia.

google-play-try-now-900x644

Google Play oferă utilizatorilor zeci de mii de aplicații și jocuri gratuite, astfel că atunci când un producător propune o aplicație contra-cost, acesta trebuie să fie sigur că aduce ceva nou, ceva ce competitorii săi nu oferă prin aplicațiile deja existente.

Firește, există deja posibilitatea de rambursare a sumei plătite prin Google Play dacă o aplicație nu funcționează într-o limită de timp dată. Cu toate acestea, funcția nouă introdusă în magazin scapă compania de o bătaie de cap, cea de a transfera banii dintr-o parte în alta constant, dar și ajută utilizatorii să experimenteze un joc înainte de a lua o decizie, informează playtech.ro. 

Funcția ”Try Now” datează încă din martie, dar a devenit o realitate abia 7 luni mai târziu, în Statele Unite. Momentan, pot fi testate doar jocuri prin intermediul noii funcții, iar utilizatorii au posibilitatea de a testa un joc ori de câte ori doresc, doar că progresul nu va fi salvat de la o încercare la alta.

Google nu a anunțat încă oficial lansarea noii funcții din Play și nici nu există informații clare cu privire la accesul mai larg la aceasta, dar dacă ne uităm la istoricul Google când vine vorba de update-uri, ar trebui să dureze doar câteva săptămâni.

Comentarii

comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.