Formația britanică HURTS a cântat aseară la Palatul Național „Nicolae Sulac”. Evenimentul a fost organizat în cadrul turneului de promovare a albumului ”Desire”.  Precum am promis, vă prezentăm o retrospectivă foto a evenimentului. La fel, puteți vedea și aici cum a fost concertul HURTS la Chișinău.

Fanii au venit din toate colțurile țării pentru a-i asculta live pe băieții din HURTS.

„Am venit din Transnistria, de la Dubăsari. Cunoaștem mai mulți tineri de la noi care s-au adunat și au venit împreună. Nu știm când o să mai avem posibilitatea să mergem la un concert HURTS, dar ne place foarte mult această formație și am venit azi să-i vedem și să-i ascultăm”, au spus tinerii Anghelina și Igor.

Spectatorii au cântat și au dansat, iar mulți dintre ei nu au ezitat să facă poze și fimulețe, care le-au postat pe Instagram.

 

Trebuie de menționat că spectacolul a impresionat nu doar prin muzică bună, dar și printr-un show excepțional de lumini.

„Este ceva extraordinar. Nu îmi vine să cred că sunt aici. Era visul meu să ajung la concertul HURTS și s-a realizat. Sunt minunați și cântă minunat”, ne-a mărturisit Ana, una dintre fanele HURTS din Moldova.

Dar vouă cum vi s-a părut concertul? Spuneți-ne dacă va plăcut și dacă v-ați regăsit în poze!?

Photo: Gabriel Demian

Comentarii

comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.