La data de 26 noiembrie, la Generator Hub, a avut loc un nou eveniment marca Grow Me Up – Change Trough Possibility. Acesta s-a desfășurat într-o atmosferă de lucru deosebit de activă și a avut un impact pozitiv asupra participanților. 

img_8402

Evenimentul a fost desfășurat în 3 etape: panelul de discuții, târgul de organizații și speed dating. Aici au fost invitați oameni de succes din 5 domenii: justiție, jurnalism, business și administrare, psihologie și marketing.

 

img_8416

img_8413

Am discutat cu Diana Capița, președintele Grow Me Up.

img_8478

img_8457

img_8451

Cum ți-a apărut ideea proiectului Grow Me Up? 

„De foarte mult timp îmi doream să creez ceva pentru fete. În opinia mea, fetele au un potențial foarte mare și deși în oraș există foarte multe organizații, nici una dintre ele nu întrunea ideile pe care le aveam eu. Într-o noapte mi-a venit ideea acestui proiect, am notat-o pe foaie ca mai apoi să mă apuc de treabă. Vreau să activez pe viitor în acest domeniu și să devin o femeie exemplu.”

Ce scopuri v-ați propus, împreună cu echipa, organizând evenimentul de astăzi?

„ Ne-am propus să organizăm un eveniment deschis, nu doar pentru fete, în care să se combine voluntariatul și antreprenoriatul. În același timp, acest eveniment are ca scop și orientarea tinerilor în carieră prin intermediul interacționării cu specialiști din diferite domenii.”

Care va fi continuitatea proiectului Grow Me Up? 

„După primul curs, fetele implicate în proiectul Grow Me Up au posibilitatea să devină membre a echipei, iar noi urmează să le susținem inițiativele ulterioare. Desigur că vor urma ediții noi ale proiectului și alte evenimente marca GMU.”

Ce mesaj ai pentru tinerele din oraș?

„Îndemn tinerele din oraș să fie curajoase, să înțeleagă că merită mai mult și să lucreze asupra lor, pentru a avea succes.”

img_8425

img_8420


img_8423

Evenimentul din 26 noiembrie a fost o experiență frumoasă pentru tinerii ce s-au implicat, acest lucru fiind demonstrat de numărul participanților și forfota ce domina în sală.

Foto: Evelina Tcaci

 

Comentarii

comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.