Poliţiştii din Chişinău au reţinut un individ suspectat de comiterea unui şir de jafuri în stradă. Acesta ataca prin surprindere doar persoane minore. Tânărul de 25 de ani a fost încătuşat în urma unor ambuscade formate de către poliţişti, fiind escortat la Inspectorat pentru audieri. El s-a dovedit a fi domiciliat în Capitală, fiind anterior judecat pentru infracţiuni patrimoniale.

Bănuitul ar fi jefuit în stradă cel puţin două minore, deposedându-le de telefoanele mobile.  Primul caz a avut loc pe strada Valea Crucii, când o minoră de 16 ani se deplasa spre şcoală. A doua victimă, în vârstă de 15 ani, ar fi fost atacată prin surprindere pe bulevardul Dacia, fiind deposedată de telefonul mobil în valoare de 2 200 lei. Ulterior, atacatorul ar fi vândut  telefoanele sustrase unor persoane necunoscute.

Actualmente, bănuitul este cercetat penal pentru jaf şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 11.000 lei la 17.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de la 2 la 5 ani.

sursa: adevarul.ro

Comentarii

comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.