Asociația Obștească Orașul Meu a început o acțiune de colectare a semnăturilor cu scopul demolării gheretelor, pentru a micșora considerabil numărul acestora de pe bulevardele principale ale capitalei.

Problema gheretelor este una cu care se confruntă asociația nu de o zi-două. Iar cât mai mult luptă împotriva curentului cu atât mai multe chioșcuri apar.

Acum o lună în urmă, în asociație s-a discutat serios problema aceasta și s-a decis strângerea semnăturilor pentru demolarea acestora. ”Fiind ales coordonator al grupului, am decis să continui traseul inițiat de predecesorul meu, și anume, întocmirea petițiilor în stradă, această modalitate fiind cea mai eficace în realizarea scopului.” a declarat Victor Lanciu, membru Orașul Meu.

Pentru bd. Ștefan cel Mare și Sfânt au fost strânse aproximativ 300 de semnături, care ulterior au fost depuse la primărie pentru a fi examinate. După câteva săptămâni de la depunere și după mai multe încercări de a obține un răspuns concret, Orașul Meu a obținut un rezultat.

Rezultatul presupune demolarea gheretelor treptat, începând cu partea de bulevard din sectorul Centru. Împreună cu grupul de lucru, s-a decis dărâmarea acestora de pe străzile cu o importanță turistică mai mare, și anume străzile adiacente bd. Ștefan cel Mare și bulevardele principale din restul sectoarelor: bd. Dacia, bd. Moscovei, bd. Mircea cel Bătrân, bd. Alba-Iulia, șoseaua Hâncești.

Câteva gherete au fost deja demolate. Restul sunt în proces. Cu mai multe detalii revenim în timpul ce urmează.

Comentarii

comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.