Recent au fost finalizate lucrările de reparație a terenului din fața Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”. Acest fapt este îmbucurător pentru șoferii din capitală, care parchează din nou mașinile în această zonă. 

Directorul teatrului anunță că nu are dreptul să amplaseze în fața instituției indicatoare care ar interzice parcarea mașinilor în curte. Astfel, autoritățile locale vin cu propunerea de a crea o parcare cu plată ca în acest mod reparația zonei de trotuar să poată fi rambursată.

„Noi la Direcția Generală Transport considerăm că investițiile făcute în acest spațiu pot fi restituite prin deschiderea unei parcări cu plată. În așa mod banii se vor întoarce în bugetul municipal.” a declarat Vitalie Butucel, vicedirector Direcția Generală Transport și Căi de Comunicație Chișinău.

Șoferii sunt pregătiți să plătească, având în vedere faptul că în centrul orașului este insuficiență majoră de locuri pentru parcare: „Este nevoie de o parcare aici și nu numai aici. Aceasta este o veche problemă a Chișinăului. Sunt gata să plătesc, fiind convins că banii vor merge în bugetul orașului, nu al unei firme.”

Totuși, această temă se consideră a fi una discutabilă, întrucât mulți locuitori ai orașului sunt de părerea că zona din fața Teatrului Național de Operă și Balet nu este un loc pentru automobile.

Comentarii

comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.