Se pare că orașul nostru devine tot mai artistic. Și asta, pentru că, la mijlocul lunii decembrie, în capitală va mai apărea o sculptură. Aceasta îi aparține tânărului Petru Glavan și va fi amplasată în parcul Valea Morilor.

„O să fie patru figurine: un băiat, o fată, un câine și un skateboard. Fata învață să meargă pe skateboard, iar băiatul o ajută. El o ține de mână să nu cadă, iar între ei merge un câine. Fata balansează, iar băiatul sare de pe skateboard și o prinde să nu cadă. În spatele lui este un skateboard care arată că el a sărit în ajutorul fetei, iar lumea va putea face fotografii pe el. Eu vreau să fac oamenii fericiți, să-i inspir să facă mișcare, a explicat Petru Glavan, pentru moldnova.eu.

Petru lucrează la respectiva sculptură din iulie curent, iar săptămâna asta o finalizează. Mai mult, artistul a specificat că „Eu și prietena mea am pozat pentru această compoziție”.

De menționat că atât această sculptură, cât și „monumentul îndrăgostiților” de pe strada pietonală fac parte din același proiect – „Sculpturi care te privesc în ochi”.

Sursa: Zugo

Autor: Sanda Capcelea

Comentarii

comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.