Orașul Meu te invită la cel mai proaspăt festival al anului 2016, care de fapt este un pre-event al festivalului ce va avea loc în luna august, primul de acest tip în Chișinău și chiar și în Republica Moldova: „Festivalul de Artă Urbană Chișinău”.

-Când? 26 iunie, toată ziua de la ora 12:00.

-Unde? Scuarul de la intersecția străzilor Zamfir Arbore, Sfîntul Andrei și Ion Doncev.

-Ce? Vă invităm la evenimentul nostru, toți locuitorii orașului Chișinău și nu numai, ce vor să petreacă o zi într-o ambianță interactivă, asigurându-și buna dispoziție. Chiar dacă grupul țintă vor fi tinerii cu vârsta cuprinsă între 18-35 de ani din mediul urban, toți doritorii sunt bine-veniți. Acest eveniment este organizat de A.O. „Orașul Meu”, cea mai influentă organizație urbană, inițiativa căreia este de a dezvolta Chișinăul.

13434851_801535663279424_3052573025782908918_n
-Cum? În incinta scuarului amplasat la intersecția străzilor Zamfir Arbore, Sfîntul Andrei, Ion Doncev, pe parcursul întregii zile va fi situată o zonă de conferințe, în cadrul cărora vor fi discutate și identificate multiple oportunități de dezvoltare a diverse proiecte urbane, precum: Alt+Chișinău, Cinematograful Buiucani, Folks, Skatepark, Auditorium.

Localizare-Centrul-alternativ-872x1024

După încheierea discuțiilor asupra desfășurării proiectelor, vom da START-ul unui Concurs de Dansuri Underground și a unui Concert de Muzică Sub-Urbană. Pe parcursul zilei va fi realizată o pictură murală de 15 metri lungime și va fi amenajată o decorație urbană pe peretele unui edificiu din zona intersecției.

-Ce urmează? În cadrul Festivalului din luna august, intenționăm să pictăm întreaga zonă, inclusiv cele 5 intersecții, să o amenajăm cu mobilier urban și instalații artistice, astfel încăt, în urma fiecărei ediții, zona centrului Alternativ să se extindă.

În cadrul acestui Festival, partenerii event-ului din luna iunie vor avea o reducere semnificativă, bazată pe o colaborare eficientă și de durată.

-Detalii? 069400888, Paul Fucarev

Comentarii

comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.