Noutăți bune pentru chișinăuenii iubitori de plimbări nocturne. S-a luat decizia că unele troleibuze vor circula până la ora 01:00. Consiliul Municipal a votat această hotărâre cu 26 de voturi la ședința din 18 iulie. Astfel veți avea parte de transport public nocturn.
Imagini pentru chisinaul noapte cu troleibuze
Echipa Orașul Meu  în luna martie 2016 a început să colecteze semnături pentru a înainta această cerere Consiliului Municipal.
”Timp de două saptămâni am strâns 10.000 de semnaturi. După aceasta au urmat 3 luni în care Primăria bloca inițiativa. Abia pe 5 iulie a fost dat start proiectului pilot, care trebuia să dureze până în octombrie, dar a fost prelungit până acum.” spune Nicolae Anton, coordonator-general Orașul Meu. Într-un final s-a reușit să obținem cele 26 de voturi de la consilieri, ca ulterior, din 1 august să circule la fel ca și în proiectul pilot, troleibuzele 22 și 24. Prețul rămâne 2 lei. Troleibuzele vor circula din 20 în 20 de minute până la ora 01:00.
Echipa Orașul Meu a luptat mult pentru ca această idee să devină realitate, deci ne mândrim cu această realizare care nu ar fi devenit realitate fără acei 10.000 de semnatari ai petiției. Până la urmă tot ce contează este că, am făcut un prim pas în îmbunătățirea transportului și dezvoltarea Chișinăului nocturn.
Imagini pentru chisinau night troleibuz
Autor : Popov Aneta

Comentarii

comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.