Hotelul „Codru” este situat în zona istorică a capitalei, în imediata apropiere de Parcul Central. La comanda MAIB, clădirea hotelului va fi reconstruită în anul 2017. Cum va arăta acesta după renovare?

„Faptul exact care diferențiază arhitectura de celelalte discipline de design, este calitatea statică, atașamentul permanent la suprafață și locație.” , relatează organizatorii.

După reconstrucţie, oficiul principal MAIB se va afla în hotelul „Codru”.  „Astfel pentru a amplifica verdele prezent în identitatea logoului MAIB, la nivelul copacilor prezenţi în parc, pe noua fațadă la intrările din clădire, este propusa o siluetă stilizată de copaci.”

Fațăda Clădirii 1 este extinsă pentru a crea un spaţiu interior comun pe toată înălțimea clădirii. Astfel se crează un atrium impunător ce permite vizibiliteatea tuturor etajelor. Vor putea fi observate nişte console suspendate în interiorul clădirii. Aceste console servesc şi ca zone de odiha (zone verzi).

Parterul Cladirii 1 poate rămâne unul accesibil publicului larg. Aici, pe lângă filiala Băncii și Centrului de Instruire (care poate fi utilizat atât pentru instruirea financiară a angajaților dar și a clienților), poate fi amplasată o galerie de artă modernă.

Banca ar putea renova havuzul adiacent din incinta Parcului Central, similar stilisticii aplicate în reconstrucția bancii. Aici, banca ar putea schimba paradigma, vizitatorii havuzului ar putea culege monede MAIB pentru noroc.

 

 

 

 

sursă : Gorgona

Comentarii

comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.