Astăzi de dimineață am fost telefonați de careva persoane din Procuratura mun. Chișinău care ne-au anunțat că o persoană pe nume Alexei Dimitrov. Anume acel activist care a intervenit în procesul de pictare a scării.

demers

Proiectul Orașul Meu a fost acuzat de huliganism, samavolnicie și vandalism ceea ce înseamnă aproximativ 6 ani de închisoare conform Codului Penal.

Domnul în cauză a lansat mai multe acuzații în ultimul timp la integritatea proiectului Orașul Meu și a înjurat toate persoanele care aveau o părere diferită de cea a lui lansând mai multe provocări în adresa membrilor echipei proiectului și a persoanelor care susțin activitatea noastră.

dimitrov 1
În viitorul apropiat urmează să fim contactați oficial de Procuratură pentru a da explicații și suntem pregătiți de acest lucru având toate documentele pentru proiect în regulă. Avizarea arhitectului-șef, a preturii Botanica cât și a Spațiilor Verzi.

Mâine, ora 14:00 la Scara Trandafirilor, Proiectul Orașul Meu va organiza o conferință de presă în care va prezenta mersul lucrărilor și va oferi câteva comentarii pe marginea demersului care a ajuns la Procuratură, MAI și la Primărie.

Proiectul „Orașul Meu” mulțumește tuturor persoanelor ce ne dau mesaje de încurajare și noi vom continua proiectul „Scara Trandafirilor” și vom începe și altele atâta timp cât avem susținerea chișinăuienilor. cover ok

Comentarii

comentează

Written by Adrian Pleșca

Motivul din care am fondat proiectul Orașul Meu și orasulmeu.md e că îmi doresc un oraș de care m-aș mândri când le-aș povesti despre el prietenilor de peste hotare

1 comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.