Suntem bucuroși să anunțăm că ieri, data de 15 martie, în incinta Primăriei a avut loc un eveniment așteptat de mii de Chișinăuieni. Orașul Meu a înaintat cele 10.134 de semnături prin care solicităm elaborarea unui studiu de fezabilitate a proiectului Trasport Public Noaptea către RTEC, CMC și primarul municipiului Chișinău- Dorin Chirtoacă.

Astfel, cele 2 săptămâni de colectări au luat sfârșit. În tot acest interval de timp, membrii O.M. au colectat semnături în următoarele locații: piețe agricole, majoritatea instituțiilor de învățământ, spitale, policlinici, stații de troleibuz cu flux frecvent de pasageri, fabrici, uzine, scuaruri, cât și majoritatea parcurilor din capitală, adunând în total 10.134 de semnături fizice din partea chișinăuienilor.

În consecință, primăria municipiului Chișinău a decis să pună în circulație două rute nocturne de troleibuz pentru o perioadă de testarePerioada exactă de testare, cât și alte momente decizionale ale consilierilor și edilului capitalei cu privire la TPN vor fi anunțate luni, 21 martie, la ședința consiliului municipal. Ulterior vom anunța care sunt următorii pași întru implementarea propriu-zisă a proiectului respectiv după cerințele înaintate de cei 10000 de semnatari ai petiției noastre.

doc: Demers-Primarie-transport-noaptea

Notă: Vrem să aducem sincere mulțumiri chișinăuienilor care au demonstrat că TPN este o necesitate, punându-și semnătura pe documentul adresat autorităților, în special persoanelor care au venit dinadins să semneze la punctele stabile din oraș. Și, nu în ultimul rând, suntem profund recunoscători echipei proiectului care, de curând, este alcătuită din cca 40 de persoane altruiste ce depun efort pentru a obține un #orașmaibun.

10382729_633869570069155_7514868883829793616_n

Cu sinceritate, 

echipa Orașul Meu

Comentarii

comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.