Pe data de 24 septembrie, Orașul Meu și Hai Moldova invită toți doritorii pe teritoriul vechiului Observator Astronomic pentru a participa la o acțiune de salubrizare. Evenimentul va începe la ora 11:00 în fața Centrului Republican pentru Copii și Tineret, ARTICO, și va dura până la ora 16:00. 

Se cunoaște de mult timp că Observatorul Astronomic și-a stopat activitatea și că astăzi clădirea respectivă servește drept acoperiș pentru vandali și taxicomani. Pentru că echipa Orașul Meu crede că încă mai putem readuce la viață această ”bijuterie”, am decis că e timpul să acționăm și să preluăm controlul asupra situației.

De ce Orașul Meu a luat în mâinile sale acțiunea de salubrizare a Observatorului Astronomic ? Pentru că noi dăm culoare acestui oraș și pentru că numai așa putem păstra patrimoniul arhitectural al țării noastre, pentru că schimbările mari încep de la schimbări mici, pentru că nu avem de câștigat decât experiență și entuziasm din această acțiune, pentru că Observatorul poate fi utilizat și în alte scopuri decât acoperiș pentru boschetari și pentru că împreună putem contribui la un #orașmaibun.

De ce e important ca și tu sa fii acolo ? Pentru că avem nevoie de brațe de muncă, pentru că mai ușor se lucrează în echipă, pentru că nu putem tolera faptul că orașul ne este distrus sub ochii noștri și valoroasele monumente istorice și arhitecturale se pierd, pentru că încă putem reda utilitatea Observatorului și pentru că îți garantăm buna dispoziție indiferent de dificultatea lucrului.

Nu rămâne indiferent! Contribuie și tu la readucerea la viață a Observatorului Astronomic!

Pentru mai multe detalii, accesează pagina de facebook a evenimentului.

Comentarii

comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.