Cu toate că zăpada în luna aprilie nu este un fenomen obișnuit pentru moldoveni, fiecare cetățean își poate arăta solidaritatea și responsabilitatea mai ales în situații de criză.

IMG_9476

IMG_9478

IMG_9477

Astăzi, 22 aprilie 2017, locuitorii chișinăului s-au mobilizat în mai multe sectoare ale orașului pentru ca să ajute la eliminarea consecințelor ninsorilor abundente din ultimele zile. Membrii echipei Orașul Meu și-au dat și ei întâlnire în Valea Trandafirilor ca să curețe parcul de zăpadă, crengi și arbori căzuți. Activitatea a fost salutată de către trecători, unii chiar alăturându-se.

IMG_9512

Deoarece participanții la această acțiune s-au echipat de dimineață cu multă răbdare și tărie de caracter, au reușit să curețe scara, podul din imediata apropiere și una dintre alei.

IMG_9526

IMG_9492

Echipa Orașul Meu oferă sincere mulțumiri echipei Tucano Coffee care ne-a încălzit cu ceai și cafea pe tot parcursul zilei și NANU Market care ne-a pus la dispoziție materialele necesare pentru ca lucrul nostru să fie mai rapid și eficient.

IMG_9488

IMG_9520

IMG_9489

 IMG_9507IMG_9522

IMG_9494

Comentarii

comentează

Written by Anton Nicolae

Cafeaua bună alături de persoanele dragi, plimbările nocturne și poezia sunt lucruri ce mă definesc. Sunt extrem de ambițios, nu există obstacole care să îmi stea în cale atunci când vine vorba de scopurile alese.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.