După ce cu câteva săptămâni în urmă anunțam că în Chișinău va apărea cea mai lungă scară pictată din lume, astăzi suntem fericiți să anunțăm că ea va fi pictată pe data de 10 Octombrie pe 12 grade Celsius de o echipă formată din oameni care fac orașul nostru mai frumos prin diferite proiecte/picturi.

Pe data de 7 Octombrie am finalizat lucrările de reparație a scărilor și pe 9 Octombrie vom acoperi scara cu un fon alb pe care sâmbătă vor apărea și ornamentele.

Proiectul cu bugetul total de peste 60 000 Lei a devenit posibil datorită susținerii pe care a primit-o Proiectul „Orașul Meu” de la chișinăuieni, companii și concetățenii noștri de peste hotare fapt pentru care vă mulțumim cu aplecăciune.

Donează pentru „Scara Trandafirilor”Donează pentru un Chișinău mai colorat. Detalii : http://orasulmeu.md/chisinauienii-sunt-invitati-sa-doneze-pentru-un-oras-mai-colorat-de-catre-orasul-meu/

Posted by ORAȘUL MEU #orasulmeu on Saturday, September 26, 2015

Anunțăm că proiectul nu se va încheia sâmbăta aceasta, urmând ca săptămâna viitoare, să apară și un scuar cu niște scaune și mese jos, o galerie de poze încărcate pe Instagram cu #orasulmeu, panouri informative și câteva indicatoare în diferite zone a parcului și pe Str. Trandafirilor pentru a conduce oamenii spre scară.

În luna noiembrie planificăm organizarea ceremoniei de înmânare a spațiului municipalității unde îi vom invita și pe reprezentanții cărții Recordurilor Guiness să certifice că e cea mai lungă scară pictată din lume.

Vă mulțumim enorm pentru susținerea care ne-ați acordat-o.

COVOR ÎN PARCUL VALEA TRANDAFIRILORUn covor viu colorat va fi așternut pe scările din parcul Valea Trandafirilor! Membrii grupului „Orașul meu” intenționează să teleporteze scările din parcul Valea Trandafirilor în Cartea Recordurilor Guinness. Cum? Aflați din reportaj!

Posted by Istorii Urbane on Monday, October 5, 2015

Comentarii

comentează

Written by Adrian Pleșca

Motivul din care am fondat proiectul Orașul Meu și orasulmeu.md e că îmi doresc un oraș de care m-aș mândri când le-aș povesti despre el prietenilor de peste hotare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.