Luni, 27 februarie 2017, Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale te invită la un nou joc de Trivia Quiz în limba română. Echipele de până la 5 jucători sunt așteptate la Pizza House (Chișinău, sectorul Râșcani, bd. Moscova 14/1) începând cu ora 18.00, finalul fiind planificat la ora 20.30.

Această competiție de echipă te va ajuta să îți testezi cultura generală, dar și logica și lucrul în echipă în condiții de stres. Jocul constă din 60 de întrebări distribuite în 6 runde tematice (inclusiv runde tradiționale precum Runda muzicală și Conexiuni). Întrebările sunt citite și în același timp afișate pe ecran, unele conținând imagini sau melodii. Nivelul de dificultate al întrebărilor este simplu/mediu, iar în cele mai multe cazuri pot fi răspunse logic și nu necesită cunoștințe prea specializate.

Taxa de participare este de 200 lei per echipă, iar cele mai bune 4 echipe vor fi premiate. Echipele noi (care nu au jucat la jocul din 6 februarie și în care este cel mult un jucător care a fost la jocul din 6 februarie) beneficiază de o reducere achitând 100 de lei.

Înregistrarea echipelor se face în prealabil pe pagina de facebook a evenimentului .

Atenție! Jocurile intelectuale pot crea dependență!

Comentarii

comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.