Electric Castle este considerat unul dintre principalele festivaluri româneşti, dar şi europene de muzică electronică. El a fost gazda nenumăraţilor artişti de talie mondială şi a miilor de spectatori dornici să-i audieze. În aşteptarea ediţiei din anul curent, am trecut printre 5 cele mai interesante subiecte a festivalului de anul trecut!
  1. Locaţia Festivalului

În fiecare an, Electric Castle are loc în pitorescul castel Banffy din Transilvania. Legendarele istorii despre acest loc sunt puse pe note muzicale timp de 24 de ore.

2.  Artiştii prezenţi

2016 s-a bucurat de un line-up incendiar, avându-i în lumina reflectoarelor pe Skrillex, Bring Me the Horizont,  Bastille, Grimus şi mulţi alţii.

3.  Locurile de camping şi alte tipuri de cazare

Participanţii festivalului au avut oportunitatea de a-şi alege între multiple posibilităţi de a petrece noapte în domeniul Bannfy. Acestea au fost: Caravana (locul pentru camping cu caravana era la preţul de 134 euro.) Cort pre-instalat de 2 persoane (67 euro). Cort pentru 4 persoane cu saltele, cuverturi şi mici mese (312 euro). Căsuţe „suedeze” pentru 4 persoane (443 euro). Cort „panorama” pentru 4 persoane (443 euro).

4.  Posibilitatea de a procura merch-ul festivalului şi al trupelor

Tricouri, suvenire, ochelari de soare orice îţi surâde de pe standul de mărfuri originale.

5. Multă, multă, foarte multă distracţie!

Nu rata şansa să faci parte din cei care se distrează şi anul acesta la Electric Castle!

 

Comentarii

comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.